Terveyspaketti

Lääkäriasema ALFA on räätälöinyt laajan laboratoriopaketin.

TERVEYSPAKETTI LAAJA sisältää hoitajan tekemän terveystarkastuksen, laboratoriokokeet : EKG,maksa-arvo, munuaisarvo, kolesterolit ( KOL, HDL, LDL, Trigly )verensokeri, perusverenkuva. PSA tai CEA ( syöpäkokeet )

Tehdään riskikartoitus sokeritaudin sekä sydän- verisuonisairauksien suhteen.

Pakettiin sisältyy myös keuhkojen puhallustesti. (mikrospirometria) Tämä on testi joka kertoo keuhkojen toimintakyvystä. Mikrospirometria paljastaa mm. keuhkoahtaumataudin luotettavasti ja on sen takia suositeltavaa etenkin tupakoitsijoille. PEF-mittaus puolestaan kertoo astmataipumuksesta.

Paketti sisältää myös lääkärinkonsultaation ja tarvittavat jatkotoimenpiteet. Hoitaja voi tarvittaessa tulla työpaikallesi laboratoriovälineistö mukanaan, jossa saamme otettua samat kokeet. samalla voidaan tarkastaa työergonomia.

Tätä pakettia kannattaa hyödyntää myös perheenjäsenten hyväksi.

Terveyspaketin hinta on 140€

 


 

LABRAPAKETTI ELÄKELÄISELLE PVK+ T, kolesteroolit ( KOL; HDL; LDL, Trigly )ALAT, krea, sokeri,D-vit, PSA tai CEA. EKG.

Eläkeläisen terveyspaketin hinta on 120 €

 


 

URHEILIJAN lAAJA LABRAPAKETTI

TSH,  PVK( Hb, HKR, valkosolut, indexit ), munuais- ja maksakokeet, kolesteroolit ( KOL, HDL, LDL. Trigly ), D-vitamiini.

Hinta 50 €


URHEILIJAN SUPERLAAJA LABRAPAKETTI 
 

TSH, T4V, Pvk ( Hb, HKR, valkosolut, indexit ), D-vitamiini tai testo, sokeri, kolesteroolit ( KOL, HDL, Trigly, LDL ), munuais-ja maksakokeet. EKG.
Koko paketti 100 €
Et tarvitse lähetettä.
Lääkäri arvioi koetulokset !

 

Olemme PalveluSantrarekisterissä ja meillä voi maksaa palvelusetelillä.