Hieronta ja PT-palvelut

PT Toni Vahantila on koulutettu hieroja ja personal trainer. Hänen avullaan pääset realistisiin tavoitteisiisi, saat päivitystä treeneihisi ja neuvoja siihen kuinka syödä oikein. Erilaiset tavoitteet saattavat liittyä painonhallintaan, kunnon nostamiseen, uuden liikuntaharrastuksen aloittamiseen, vireystilan nostamiseen tai motivaation löytämiseen. Näihin tavoitteisiin päästään turvallisesti ja tehokkaasti, ohjaajan ohjatessa ja motivoidessa sinua. Ohjelma räätälöidään sinun toiveidesi mukaisesti, tavalla joka sopii juuri sinulle.

Toni Vahantilan ohjauksessa harjoittelu on mielekästä ja monipuolista. Terveemmät elämäntavat tarttuvat paremmin, kun huomioidaan myös ravinnon ja levon tärkeys harjoittelussa. Vireystila ja yleinen jaksaminen paranevat ja elämästä tulee mielekkäämpää. Palvelut sopivat kaikille kuntotasosta, sukupuolesta ja iästä riippumatta, ja ovat suunnattu ihan tavallisille ihmisille. Tiukkoja dieettejä tai treenaamista verenmaku suussa ei siis tarvitse pelätä – toisaalta Tonin avulla pääset koviinkin tavoitteisiin turvallisesti.

Hieronta auttaa rentoutumaan, sekä poistaa kipuja ja jäykkyyttä kehossa. Pään- ja lihassäryt, puutumiset ja suonenvedot helpottuvat hieronnassa. Koulutetun hierojan käsissä saat apua akuutteihin ongelmiin tai ehkäiset niiden syntyä. Hieronnan avulla voit myös ylläpitää kehon ja mielen hyvinvointia.

Sinua palvelee

Toni

Personal trainer

Personal trainer

Henna

Yleislääkäri

Ajanvaraukset