Aktiiviliikkujan tehopaketti

Alfan aktiiviliikkujalle suunnattuun tehopakettiin on koottu laboratoriokokeet, jotka kertovat muun muassa lihaskunnosta, palautumisesta, erilaisista puutostiloista, kolesterolista ja muusta fyysiseen hyvinvointiin oleellisesti liittyvästä.

Lääkäri käy aina kokeiden tulokset läpi asiakkaan kanssa ja kertoo mitä ne merkitsevät sekä vastaa mieltä painaviin kysymyksiin.

Varaa aika jo tänään. Et tarvitse erillistä lähetettä.

Paketti sisältää:
D-vitamiinitaso/testosteroniarvo, B12-vitamiini, TSH, Pvk (Hb, HKR, valkosolut, indexit), sokeri, kolesterolit, munuais-ja maksakokeet.

Paketin hinta on 95 euroa. (ja tästä vähennetään vielä kelakorvaus)

Varaa aika soittamalla 040 751 3774 tai verkkoajanvarauksella.

Olettehan syömättä ja juomatta 12 tuntia. 


Paketin kokeet

D-vitamiinitaso:
Riittävä D-vitamiinin saanti on välttämätöntä luuston hyvinvoinnin kannalta. D-vitamiini vaikuttaa kalsiumin imeytymiseen ja estää osteoporoosia. D-vitamiini myös estää monia vakavia autoimmuunisairauksia kuten reumatauteja, tulehduksellisia suolistosairauksia, ykköstyypin diabetesta ja MS-tautia.

Testosteroniarvo:
Mieshormoni vaikuttaa psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Testosteronivajeen oireita voivat olla muun muassa seksuaalisen halun puute, lihasmassan ja -voiman väheneminen, erektiohäiriöt, muistin heikkeneminen, henkisen vireyden lasku ja lihominen.

B12-vitamiini:

B12 vitamiinin ja foolihapon puute aiheuttaa muunmuassa anemiaa, lihasheikkoutta ja muistihäiriöitä. 

PVK:
Perusverenkuva (PVK) antaa yleiskuvan verisoluista ja hemoglobiinista. Sitä käytetään esimerkiksi tulehduksia ja anemiaa selvitettäessä.

TSH, :
TSH mittaa kilpirauhasen toimintahäiriöitä. Kilpirauhanen tuottaa aineenvaihduntaa säätelevää ja ihmiselle välttämätöntä tyroksiinihormonia.

 

Sokeriarvot:
Koholla oleva verensokeri eli veren glukoosipitoisuus voi johtaa tyypin kaksi diabeteksen puhkeamiseen.

Kolesteroli:
Kolesreroliarvo kertoo sydän- ja verisuonitautien riskistä

 

Maksan toiminta:
Testillä arvioidaan maksan ja sapen toimintakykyä.Update

Munuaisten toiminta:
Munuaisten toiminnan mittari.

Olemme PalveluSantrarekisterissä ja meillä voi maksaa palvelusetelillä.