Laboratoriotutkimukset

Laboratoriotutkimukset ovat tärkeässä asemassa potilaan tutkimisessa ja taudinmäärityksessä. Tuloksia voidaan käyttää myös lääkityksen ja hoidon seurannassa sekä ennaltaehkäisevissä terveyspalveluissa. Laboratoriotutkimukset tehdään esimerkiksi virtsa- tai verinäytteistä. Näistä voidaan selvittää mm. veren kolesterolipitoisuutta, vitamiini- ja verensokeritasoja tai sisäelinten toimintaa.

Usein laboratoriotutkimukset tehdään lääkärin lähetteen pohjalta, mutta yhä enemmän laboratoriotutkimuksia tehdään myös ilman lähetettä.  Useat ihmiset haluavat esimerkiksi selvittää omat kolesteroliarvot tai B12- ja D-vitamiinitasot.

Meiltä saat kaikki yleisimmät laboratoriotutkimukset nopeasti ja edullisesti.

Laboratoriopaketit

Edullinen peruspaketti

Peruspakettiin on koottu laboratoriokokeet, joiden avulla saat tietoa tämän hetkisestä terveydentilastasi sekä kuinka paljon D-vitamiinia tarvitset. Lue lisää »

+55-vuotiaan tehopaketti

Haluatko pysyä virkeänä ja hyväkuntoisena vielä vuosikymmeniä? +55-vuotiaan tehopaketti on kohdistettu ikääntyville aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan. Lue lisää »

Aktiiviliikkujan tehopaketti

Aktiiviliikkujalle suunnattuun pakettiin on koottu laboratoriokokeet, jotka kertovat mm. lihaskunnosta, palautumisesta ja muusta fyysiseen hyvinvointiin oleellisesti liittyvästä. Lue lisää »

Olemme PalveluSantrarekisterissä ja meillä voi maksaa palvelusetelillä.