Hieronta- ja personal trainer -palvelut

Lääkäriasema Alfa:n palvelut ovat monipuolistuneet entisestään. Tarjoamme nyt myös hieronta- ja personal trainer –palveluita.

PT Toni Vahantila on koulutettu hieroja ja personal trainer. Hänen avullaan pääset realistisiin tavoitteisiisi, saat päivitystä treeneihisi ja neuvoja siihen kuinka syödä oikein. Erilaiset tavoitteet saattavat liittyä painonhallintaan, kunnon nostamiseen, uuden liikuntaharrastuksen aloittamiseen, vireystilan nostamiseen tai motivaation löytämiseen. Näihin tavoitteisiin päästään turvallisesti ja tehokkaasti, ohjaajan ohjatessa ja motivoidessa sinua. Ohjelma räätälöidään sinun toiveidesi mukaisesti, tavalla joka sopii juuri sinulle.

Toni Vahantilan ohjauksessa harjoittelu on mielekästä ja monipuolista. Terveemmät elämäntavat tarttuvat paremmin, kun huomioidaan myös ravinnon ja levon tärkeys harjoittelussa. Vireystila ja yleinen jaksaminen paranevat ja elämästä tulee mielekkäämpää. Palvelut sopivat kaikille kuntotasosta, sukupuolesta ja iästä riippumatta, ja ovat suunnattu ihan tavallisille ihmisille. Tiukkoja dieettejä tai treenaamista verenmaku suussa ei siis tarvitse pelätä – toisaalta Tonin avulla pääset koviinkin tavoitteisiin turvallisesti.

Hieronta auttaa rentoutumaan, sekä poistaa kipuja ja jäykkyyttä kehossa. Pään- ja lihassäryt, puutumiset ja suonenvedot helpottuvat hieronnassa. Koulutetun hierojan käsissä saat apua akuutteihin ongelmiin tai ehkäiset niiden syntyä. Hieronnan avulla voit myös ylläpitää kehon ja mielen hyvinvointia.

Soita ja kysy lisää puh. 040 751 3774 tai varaa aika.

Olemme PalveluSantrarekisterissä ja meillä voi maksaa palvelusetelillä.